(Lu - Vi: 8:00 - 16:00)info@cdrmarket.ro
înapoi la listă

HP 13A Q2613A negru toner compatibil

HP 13A Q2613A negru toner compatibil
Preţ normal 128.68 lei (cu TVA)
48.09 lei
39.74 lei (fără TVA)

Economisiţi: 80.59 lei (63%)

Disponibilitatede obicei în 3 zile
CompatibilNegru  culoare2500 pagini

 

De ce sa cumparati tonerul nostru inteligent?

  • Pretul mai mic, toner compatibil pentru imprimantele HP in comparatie cu tonere originale, puteti economisii pana la 80% din costurile de imprimare.
  • Cartusul de toner pentru imprimanta HP imprima acelasi numar de pagini ca si cartusul original, pastrand aceeasi calitate - caracteristici clare, culori bogate.
  • Garantam satisfactia dvs.
  • Fiecare toner trece printr-un control strict al calitatii in timpul productiei si este pe deplin compatibil cu imprimanta dvs.
  • Verificat de catre clientii nostri din Romania si din Uniunea Europeana.
  • Tonerele compatibile HP indeplinesc norma STMC, fiind o norma recunoscuta la nivel mondial pentru testarea calitatii de imprimare si numarul de pagini tiparite pe un cartus de toner.
  • Furnizorii nostri sunt dovediti prin ani de experienta si produc produse in conformitate cu standardele ISO 9001 si ISO 14001.

 

Exista multi producatori de tonere compatibile, dar calitatea poate sa fie diferita. Cumparati tonerul alternativ chiar de la noi, iar noi va garantam 100% satisfactie. Prin achizitionarea tonerelor noastre compatibile, veti obtine o calitate dovedita si economisirea finantelor dvs. Suntem specialisti cu multi ani de experienta in vanzarea tonerelor compatibile. Compania noastra este titulara unui certificat de prestigiu Verificat de clienti.

Codul producatorului: Q2613A

pot fi utilizate în aceste imprimante
Související produkty
HP 13A Q2613A negru (black) toner original
526.47 lei
buc.
ÎN DEPOZITUL EXTERN